Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Državna sekretarka Ministarstva poljoprivrede boravila danas u Valjevu

Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Ivana Popović, boravila je danas u selu Brezovice, gde je sa meštanima razgovarala o aktuelnim temama u agraru, nakon čega je održan radni sastanak u Gradskoj upravi Valjeva.

U konstruktivnom razgovoru sa gradonačelnikom grada Valjeva Lazarom Gojkovićem, bilo je reči o razvoju poljoprivrede, trenutnim programima koji se realizuju, ali i budućim planovima kako bi se još više poboljšala poljoprivreda, kao i saradnja sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković se zahvalio na današnjoj poseti i tom prilikom naglasio da je ove godine iz budžeta Grada opredeljeno 100 miliona dinara, čime se praktično Valjevo našlo u samom vrhu gradova u Srbiji po izdvajanjima za subvencije u poljoprivredi. Takođe, gradonačelnik Gojković se zahvalio na odličnoj saradnji koju imaju sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i izrazio nadu da će tako biti i u budućnosti.

Sastanku su prisustvovali zamenik predsednika Skupštine grada Valjeva Viktor Mićić, direktor „Agrorazvoja“ Dragutin Kuzmanović, direktor JP za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo-Rovni „Kolubara” Ivan Beljić, načelnik Kolubarskog upravnog okruga Miloš Milutinović, kao i direktor Poljoprivredne savetodavne stručne službe Valjevo Svetislav Marković.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!