ВестиИнформације

Filijala Piraeus banke u Valjevu je svecano otvorena na novoj adresi

[hr style=“double“]izvor:media foto:media[hr style=“double“]

Filijala Piraeus banke je svečano otvorena na novoj adresi, u Karađorđevoj 62 (Robne kuće Beograd). Otvaranjem moderno opremljene poslovnice u jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, Valjevčanima će sada biti još bliže unapređene usluge i nove, atraktivne ponude Piraeus banke.

Tim povodom, predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević najavio je još intenzivniju saradnju sa građanima i privredom ovog kraja:

„Piraeus banka kontinuirano unapređuje bankarsko poslovanje što je pokazatelj brige o našim klijentima kojima želimo da omogućimo što pristupačnije i kvalitetnije bankarske usluge. Ovo je još jedan korak dalje u našim planovima za što većom i boljom pokrivenošću tržišta i rezultat uspešnog poslovanja i jačanja Piraeus banke na tržištu Srbije.“

Tokom celodnevnog druženja ispred novootvorene poslovnice, Piraeus banka je brojne sugrađane iznenadila poklonima i predstavila novu nagradnu igru u kojoj dvoje najsrećnijih dobitnika nagrađuje putovanjem na ovogodišnji FIBA Eurobasket.

Budući da je Piraeus banka odnedavno i službena banka srpske košarkaške reprezentacije, posetioci su imali priliku da učestvuju u Piraeus izazovu, takmičenju u najdužem nizu postignutih koševa. Pobednika takmičenja Banka je nagradila personalizovanim dresom reprezentacije Srbije, dok su ostali učesnici takmičenja dobili poklone.

Uspon
Back to top button