Вести

ГОДИШЊИЦА ПОСТОЈАЊА ФАБРИКЕ

Zaposleni u HK „Krušik” a.d. zajedno sa rukovodstvom 78. rođendan proslavljaju radno, zadovoljni postignutim rezultatima u prethodnom periodu i novim elanom, da ove godine budu još bolji i uspešniji u ispunjavanju proizvodnih zadataka.

Na ovaj svečarski dan možemo biti zadovoljni realizacijom za prošlu godinu u visini od 50 miliona dolara. Višestruko povećanje obima proizvodnje uslovilo je prijem novih 725 radnika različitih profila zanimanja. Iz sopstvenih finansijskih sredstava uspeli smo da izgradimo nekoliko novih pogona u kojima su primenjene nove nedostajuće tehnologije i osvojili nove proizvode. Do danas preko 12,000.000 naših proizvoda izvezli smo u više od 70 zemalja sveta.

Svečanu proslavu godišnjice organizovao je KUD „Krušik”, svojim programom, u velikoj gradskoj sali Centra za kulturu za sve zainteresovane Valjevce i radnike fabrike„Krušik” održanom u petak 24.02.2017. godine sa početkom od 20 časova.

Rukovodstvo HK „Krušik” a.d. svim zaposlenima i penzionerima čestita Dan fabrike, 22. februar, uz želju da u narednom periodu budemo još bolji i uspešniji, jer smo u protekle tri godine stvorili uslove da se to i ostvari. Takođe izražava zahvalnost zaposlenima za realizovan poslovni uspeh u prethodnoj godini, kakav nismo imali duži niz godina i bez čije posvećenosti poslu ne bi uspeli realizovati zadate ambiciozne ciljeve.

http://www.krusik.rs/

Uspon
Back to top button