Вести

Grad Beograd nastavlja da ulaže u prigradska naselja

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković obišao je radove i podsetio da je ravnomeran razvoj nešto na čemu rukovodstvo Grada insistira i dodao da se novac ulaže jednako u svaki deo Beograda.

–Nastavak ulaganja u Ripanj i asfaltiranje ulica srednji Prnjavor (u dužini od 220m), Put za prečicu (800 metara) i Lipovački put (340m) pokazuje rešenost da se svaki deo Beograda jednako razvija – rekao je Marković.

On je dodao da upravo građani Ripnja, koji su u prošlosti bili tretirani kao građani drugog reda, danas osećaju brigu svih nas i vide da se radi na svakom koraku.

–Za nas nema podele na građane prvog i drugog reda, na one koji žive u centru grada ili u prigradskom naselju. Zajedno sa građanima smo izgradili 70 kilometara vodovodne mreže, posle više od 30 godina rekonstruisana je pijaca i fiskulturna sala u centru Ripnja. Takođe više od 35 kilometara nekategorisanih puteva je asfaltirano u vašem naselju, postavljena vertikalna i horizontalna signalizacija, a u potpunosti je rekonstruisan Dom zdravlja u Prnjavoru, kao i OŠ „Vuk Karadžić“ – zaključio je Marković.

Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić se zahvalio na podršci i dobroj saradnji Gradu Beogradu u svim projektima koji za cilj imaju bolji i lakši život za sve građane Voždovca, a posebno podavalskog dela.

–Ceo podavalski deo bio je proteklih godina veoma zapostavljen i zato je u poslednjih pet godina mnogo urađeno u ovom delu Voždovca. Upravo kroz svakodnevnu komunikaciju sa sugrađanima uočavali smo probleme i iste rešavali, pa je tako pored crpne stanice u Draženovcu izgrađen uređaja za preradu otpadnih voda u Pinosavi i Belom Potoku kojim smo poboljšali kvalitet života stanovnika podavalskih naselja, dok smo izgradnjom potpuno novog mosta na Beloj reci i sanacijom pružnih prelaza povećali bezbednost građana – istakao je Savić.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/10/14/grad-beograd-nastavlja-da-ulaze-u-prigradska-naselja/

Uspon
Back to top button