Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku.
Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama.
Ove godine, po trinaesti put Srpska napredna stranka obeležava slavu, ali uz poštovanje svih neophodnih epidemioloških mera. U skladu sa tim prisustvovalo je samo najuže rukovodstvo Gradskog odbora.
Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo Jelena Nikolić Lekić poželela je svim članovima, simpatizerima i građanima Valjeva koji danas slave da u zdravlju, miru, sreći i ljubavi proslave ovaj veliki praznik.
„Poštovani gosti, čast mi je da svima vama, kao i svim našim članovima, simpatizerima i poštovaocima, kao i svim građanima koji danas slave Svetu Petku i jednu od najpoštovanijih svetiteljki u srpskom narodu u ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, čestitam ovaj veliki praznik.
Takođe, onima koji danas slave u svojim domovima želim da u zdravlju, miru, radosti i ljubavi proslave praznik svoje nebeske zaštitnice.
Koristim ovu priliku da svim našim građanima uputim poziv na saradnju i jedinstvo, koje nam je preko potrebno u vremenu u kome se u našem Gradu, zahvaljujući odgovornoj politici Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem realizuju važni projekti, investicije od vitalnog značaja za višestruko poboljšanje kvaliteta života u Valjevu.
Kao ljudi koji prevashodno volimo svoj Grad, radićemo i ubuduće na tome da Valjevo bude što bolje mesto za život. Da bismo u tome uspeli, podrška svih koji u njemu žive nam je dragocena, a i kada dođe vreme da slavimo nove uspehe u zajedništvu se sreća višestruko umnožava.
Hvala vam, živi i zdravi bili!“, naglasila je poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.
Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo
Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!