Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

HOROSKOP OTKRIVA: U kom znaku se krije vaš najbolji prijatelj i ljubavnik!

Ovan
Moćni Ovnovi grade mnogo jače i bolje veze i prijateljstva sa pripadnicima znakova kao što su Blizanci, Lavovi, Strelčevi, Ribe i Vage. Ovnovi u paru mogu da uspeju onda kada nauče da poštuju svoje želje i osećanja.

Bik
Bikovi grade mnogo bolje prijateljske ali i ljubavne odnose sa Jarčevima, Ribama, Devicama i Rakovima, a Bikovi u kombinaciji mogu da uspeju ako budu iskrena podrška jedno drugom.

Blizanci
Kreativni Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima, Vagom i Vodolijom, a stvari mogu da budu podnošljive i sa Strelčevima.

Rak
Zaštitnički nastrojeni Rakovi odlično funkcionišu u odnosima sa Škorpijama, Bikovima, Devicom, Ribama i Jarčevima. Međutim, oni vole jake ličnosti kao što su obično Strelčevi i Lavovi.

Lav
Lavovi vole Device, Strelčeve, Ovnove, Blizance i Vodolije. Lavovi u paru uspevaju samo onda kada im je komunikacija na odličnom nivou.

Devica
Device se najbolje slažu sa Jarčevima, Bikovima i Škorpijama. Njihova suprotnost, Ribe, uvek će uspeti da im pomognu da pronađu balans.

Vaga
Šarmantna Vaga odlično funkcioniše sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strelčevima i Ribama. Dve Vage uspeće samo kada naprave kompromis.

Škorpija
Strastvena Škorpija voli da se druži ili uživa u ljubavnim vezama sa Rakovima, Devicama, Jarčevima, Ribama i Bikovima.

Strelac

Pustolovni Strelac obožava Ovnove, Lavove, Vage, Vodolije i Blizance.

Jarac
Prizemni Jarac najbolje prijateljske ali i ljubavne odnose gradi sa Bikovima, Devicama, Škorpijama, Ribama i ostalim pripadnicima njegovog znaka.

Vodolija
Uvek misleća Vodolija najbolje se slaže sa Blizancima, Strelčevima, Vagama, Lavovima i Ovnovima.

Riba
Duboko osećajne Ribe neće odoleti Škorpijama, Rakovima, Jarčevima i drugim stranama sebe koje obično predstavljaju Device.

https://infosvetionik.rs/horoskop-otkriva-u-kom-znaku-se-krije-vas-najbolji-prijatelj-i-ljubavnik/

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!