Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

Dragan Jeremić:”Iliću srećan put i lepa kampanja…”

Odgovarajući na jedno od novinarskih pitanja, koje se odnosilo na posetu Valjevu Velimira Ilića, ministra bez portfelja u Vladi Srbije, Dragan Jeremić, direktor Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva, rekao je da bi bilo bolje da Ilić poseti klizišta u valjevskom kraju nego Veselinovića most.

Mi smo, kaže Jeremić, među prvima u Srbiji uradili svu potrebnu dokumentaciju za sanaciju čak 40 klizišta, ali gospodin Ilić kao ministar nije ništa uradio da se pomogne sanacija tih klizišta, a šteta se sada procenjuje na milijardu dinara.

Ne znam, zapitao se Jeremić, čemu i služi ovo ministarstvo u kojem se nalazi Ilić, a dolazeći danas u Valjevo, mogao je bar da nas obavesti i pozove da zajedno posetimo Veselinovića most, koji je izgrađen novcem grada Valjeva i Kancelarije za obnovu Vlade Srbije na šta je utrošeno više od 30 miliona dinara. Mi nemamo nameru da ovaj most otvaramo uz presecanje crvene vrpce ili održavanje neke velike svečanosti, mada je od velikog značaja. Bez obzira na to, gospodinu Iliću želim ugodan boravak u Valjevu, srećan put i lepu predizbornu kampanju, poručio je Jeremić.

Da podsetimo, u izgradnju mosta, Kancelarija za obnovu Vlade Srbije uložila je 23, a grad Valjevo 11 milona dinara. Gospodin Ilić je kao ministar i predstavnik Vlade Srbije koja je, kao što se vidi, svojski pomogla izgradnju mosta.

Uspon

Jedan komentar

  1. Vrhunski bezobrazluk je tvrditi da ministar Ilić Velja ništa nije uradio i da ne zna čemu služi to ministarstvo.Nemoguće je dokazati da si sposoban, ako te ocenjuje nesposoban.Za Veselinovića most 2/3 sredstava je dala država a 1/3 grad a Jeremić tvrdi da je sve dao grad.
    Za klizišta ministar je rekao da dokumentacija koju je Jeremić poslao nije dobra , da je mogla da se uradi besplatno, samo da se Jeremić na obratio ministarstvu.. Njemu je bilo lakše da taj projekat plati ali ne on nego građani Valjeva .
    Kako ne treba raditi pokazao je upravo Jeremić, kada je tek urađenu ulicu Marka Kraljevića odnela prva kiša, a kako treba raditi pokazao je ministar u Brankovini za klizište iznad Crkve,gde je odmah naložio da dođe stručna ekipa iz ministarstva da predloži rešenje -sanaciju.

Back to top button
Click to listen highlighted text!