ВестиПолитика

Драган Јеремић:“Илићу срећан пут и лепа кампања…“

Одговарајући на једно од новинарских питања, које се односило на посету Ваљеву Велимира Илића, министра без портфеља у Влади Србије, Драган Јеремић, директор Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева, рекао је да би било боље да Илић посети клизишта у ваљевском крају него Веселиновића мост.

Ми смо, каже Јеремић, међу првима у Србији урадили сву потребну документацију за санацију чак 40 клизишта, али господин Илић као министар није ништа урадио да се помогне санација тих клизишта, а штета се сада процењује на милијарду динара.

Не знам, запитао се Јеремић, чему и служи ово министарство у којем се налази Илић, а долазећи данас у Ваљево, могао је бар да нас обавести и позове да заједно посетимо Веселиновића мост, који је изграђен новцем града Ваљева и Канцеларије за обнову Владе Србије на шта је утрошено више од 30 милиона динара. Ми немамо намеру да овај мост отварамо уз пресецање црвене врпце или одржавање неке велике свечаности, мада је од великог значаја. Без обзира на то, господину Илићу желим угодан боравак у Ваљеву, срећан пут и лепу предизборну кампању, поручио је Јеремић.

Да подсетимо, у изградњу моста, Канцеларија за обнову Владе Србије уложила је 23, а град Ваљево 11 милона динара. Господин Илић је као министар и представник Владе Србије која је, као што се види, својски помогла изградњу моста.

Uspon

Jedan komentar

  1. Врхунски безобразлук је тврдити да министар Илић Веља ништа није урадио и да не зна чему служи то министарство.Немогуће је доказати да си способан, ако те оцењује неспособан.За Веселиновића мост 2/3 средстава је дала држава а 1/3 град а Јеремић тврди да је све дао град.
    За клизишта министар је рекао да документација коју је Јеремић послао није добра , да је могла да се уради бесплатно, само да се Јеремић на обратио министарству.. Њему је било лакше да тај пројекат плати али не он него грађани Ваљева .
    Како не треба радити показао је управо Јеремић, када је тек урађену улицу Марка Краљевића однела прва киша, а како треба радити показао је министар у Бранковини за клизиште изнад Цркве,где је одмах наложио да дође стручна екипа из министарства да предложи решење -санацију.

Back to top button