Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima

Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima održaće se u tri grada  sa početkom u 10 časova i to: u ponedeljak, 13. septembra u Nišu (Privredna komora Srbije, Dobračinska 2), u Novom Sadu 15. septembra (hotel „Putnik“, Ilije Ognjanovića 24) i u Beogradu 17. septembra (Privredna  komora Srbije, Resavska13-15).

Tim povodom, pozivaju se predstavnici državnih organa, javnih službi, privrednih subjekata, sindikata, udruženja poslodavaca, stručne i akademske javnosti, civilnog sektora i drugih zainteresovanih učesnika da učestvuju u javnoj raspravi. Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti  Ministarstvu unutrašnjih poslova putem elektronske pošte na mejl javna.rasprava@mup.gov.rs, a na istu adresu mogu se prijaviti i svi zainteresovani za prisustvovanje javnoj raspravi najkasnije dva radna dana pre termina utvrđenog za održavanje javnih rasprava.

Na javnoj raspravi o predloženom zakonskom rešenju govoriće predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Po okončanju javne rasprave, Ministarstvo unutrašnjih poslova će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika i na osnovu toga sačiniti izveštaj.

Oznake
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!