Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Kompanija TIFFANY ugostila studente iz Beograda

Čačak – Studenti Fakulteta primenjenih umetnosti i Visoke tekstilne strukovne škole za dizajn, tehnologiju i menadžment iz Beograda posetili su čačansku kompaniju TIFFANY sa željom da se dodatno upoznaju sa procesom proizvodnje i svoja teorijska znanja dopune praktičnim.

40 studenata je razmenilo iskustva i informacije sa mladim kreatorima koji čine kreativni tim kompanije TIFFANY, ali i prisustvovali, kako kažu, njima jako zanimljivom delu procesa proizvodnje – oplemenjivanju i doradi gotovih odevnih predmeta u lavanderiji kompanije.

„Svedoci smo da se modna industrija vraća na velika vrata i da sve više jača u poslednjih par godina. Kako bi taj rast bio održiv neophodna je  mladost, kreativnost i dosta energije koju ovi mladi ljudi poseduju. Iz tog razloga veliko nam je zadovoljstvo da postoji interesovanje studenata za rad naše kompanije. Ko zna, možda baš neko od njih bude deo podmlatka nađe kompanije u budućnosti.

Ovo je druga poseta učenika kompaniji TIFFANY u toku ovog meseca. Prethodni gostisu bili  srednjoškolci iz tehničke škole „Mileva Marić Ajnštajn„ iz Novog Sada.

„Naša vrata su uvek otvorena za one koji su željni znanja“, izjavila je marketing menadžer kompanije, Tamara Karapanžić.

PressLider / Marina Trmčić

https://infosvetionik.rs/kompanija-tiffany-ugostila-studente-iz-beograda/

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!