Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Kuhinja budućnosti: Frižider peva, šporet čita recepte, domaćica četuje

Ako ničeg drugog, onda nam barem lagodnosti i komfora neće nedostajati u budućnosti. Ovo je vizija kuhinje za 2020. po kojoj bi žena samo trebalo da provodi vreme za šporetom. Sve ostalo omogućeno joj je „klikom“.

MULTITASKING VIŠE NE BI TREBALO DA B UDE STRANA REČ, JER OVA ŽENA DOK RAZMIŠLJA ŠTA ĆE DA KUVA, ČITA RECEPTE I GLEDA PROFIL NA FEJSBUKU

Gedžeti su vrlo raznovrsni i zadovoljiće i najmodernije korisnike, a njihova premijera bila je prošle nedelje na Međunarodnom sajmu kompjutera i elektronike u Las Vegasu.

Slikanje tokom kuvanja nije problem, ali ćete moći slike u realnom vremenu da postavljate na društvene mreže, jer je uključena mogućnost da sa radne površine imate neograničen pristup internetu.

U kuhinji 2020. neće biti potrebni muzički uređaji, jer frižider sam pušta uz pomoć blutut konekcije muziku koja vas inspiriše dok kuvate.

– Ovakva kuhinja je savršena za ljude koji žele da rade mnogo stavri u isto vreme, inspirativna je i odličan izbor za sve zaposlenije ljude širom planete- rekao je Džejson Tipets, menadžer robne marke „Whirlpool“ koja još nije saopštila cene svojih ultra modernih proizvoda.

https://infosvetionik.rs/2019/02/28/kuhinja-buducnosti-frizider-peva-sporet-cita-recepte-domacica-cetuje/

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!