Вести

Lidl Srbija 7. oktobra otvoriće vrata dugo očekivane u Valjevu

 

Lidl Srbija 7. oktobra otvoriće vrata dugoočekivane u Valjevu, na adresi Pop Lukina 45. Od sada će i stanovnici ovog grada imati priliku da uživaju u proizvodima sa najboljim odnosom cene i kvaliteta kupujući u jedinom savremenom diskontu u Srbiji.

Lidl će stanovnicima Valjeva ponuditi pažljivo odabran asortiman prilagođen potrebama domaćih potrošača, koji trenutno čini oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, od kojih je više od 600 od domaćih dobavljača. U kratkotrajnoj ponudi, svakog četvtka kroz tematske nedelje prehrambeni asortiman osvežava se ukusima inspirisanim različitim kuhinjama sveta, poput azijske, francuske ili italijanske.

Lidl Srbija je paralelno sa gradnjom prodavnice, finansirao rekonstrukciju raskrsnice ulica Pop Lukine i Vladike Nikolaja, što doprinosi funkcionalnosti i boljem izgledu ovog dela grada Valjeva.

​Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

Uspon
Back to top button