Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiPolitika

Malović:Gospodo iz SPS-a sada je jasno zašto vas nismo želeli u koaliciji!

Nas, gospodo iz SPS, vaše ćutanje i koketiranje nije iznenadilo i zato vas nikada nismo ni želeli za koalicione partnere u najvećem delu Kolubarsko-Mačvanskog okruga.

Povodom najave predsednika SNS Aleksandra Vučića da je spreman i za odlazak u opoziciju, ali da neće trpeti flertovanje Socijalističke partije Srbije, kao ni mešetarenje pojedinaca u sopstvenim redovima oglasio se i Branislav Malović, član Predsednišva Srpske napredne stranke.

– Pružam punu podršku predsedniku Vučiću u svim njegovim odlukama. Sledićemo kao i do sada njegovu politiku – politiku samostalne, suverene i jake Srbije, pa makar nas i odvela u opoziciju, koje se izgleda najviše plaše naši koalicioni partneri, ali i određeni broj naših funkcionera.

Nas, gospodo iz SPS, vaše ćutanje i koketiranje nije iznenadilo i zato vas nikada nismo ni želeli za koalicione partnere u najvećem delu Kolubarsko-Mačvanskog okruga.

Isto važi i za funkcionere iz naših redova, za one koji godinama ćute na sve napade na Srbiju i predsednika Vučića što najviše govori o njima.

Podsećam funkcionere Stranke koji kalkulišu i uživaju u svojim pozicijama da Stranka vrlo dobro zna ko su “matematičari” u našim redovima i da je konačno došao politički kraj onima koji bi menjali ime i boje stranke samo zarad pozicija na vlasti.

Svim odanim stranačkim saborcima poručujem da nam sledi velika borba, ali na čelu sa predsednikom Vučićem predaja za nas nije opcija, i po ko zna koji put narod će na izborima reći svoje – Pobediće Vučić i pobediće Srbija! – navodi Malović

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!