Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiRegion

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić u poseti kompaniji Air Serbia

Radni sastanak sa rukovodstvom kompanije Air Serbia.
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić danas posetio rukovodstvo kompanije Air Serbija i izjavio:
Ponosni smo na našeg nacionalnog avioprevoznika koji samo u 2023. godine otvara redovne linije za još 21 destinaciju i koji će naredne godine ostvariti rekordno dobar biznis plan.
Danas kada je ER SRBIJA jedna od najsnažnijih regionalnih aviokompanija u ovom delu Evrope i kada beogradski aerodrom.
Uspostavljanjem direktne linije do Kine, Er Srbija je svojim putnicima omogućila dobre konekcije preko Beograda ka destinacijama poput Amsterdama, Barselone, Osla, Pariza, Stokholma, Frankfurta, Ljubljane, Praga, Venecije, Valensije, Zagreba i drugih iz svoje rastuće mreže.
Posle 22 godine pauze ponovo uspostavila direktne letove do Kine.
Na ovoj liniji leteće širokotrupni erbas A330-200 avioni iz dugolinijske flote Er Srbije. Od Beograda do Tjenđina leteće se petkom sa prosečnim trajanjem leta od 10 sati, dok će se letovi od Tjenđina do Beograda realizovati nedeljom i prosečno će trajati oko 12 časova.
Pre otvaranja novog terminala koji je planiran za narednu godinu ima najviše putnika od svih aerodroma u regionu ne mogu da se ne setim 2013. godine i medijske hajke kroz koju je prošao predsednik Aleksandar Vučić od strane opozocije i opozicionih medija zbog osnivanja nove nacionalne kompanije.
Danas niko od tih koji su nas napadali neće reći izvini.
Ministar je obećao da će Država Sbija  još veše ulagati  u  infra strukturu kompanije Air Serbije.
Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!