Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Ministar Vulin izrazio zahvalnost Republici Gani na poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uz visoke državne počasti ispratio je danas na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu predsednika Republike Gane, Nana Ado Dankva Akufo-Adoa koji je u Beogradu prisustvovao obeležavanju 60 godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih…
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uz visoke državne počasti ispratio je danas na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu predsednika Republike Gane, Nana Ado Dankva Akufo-Adoa koji je u Beogradu prisustvovao obeležavanju 60 godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih.

Ministar Vulin je izrazio uverenje da će se zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i predsedniku Akufo-Adou, saradnja dveju država znatno unaprediti u svim oblastima, na dobrobit naša dva naroda.

Ministar Vulin je izrazio zahvalnost Republici Gani na poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije i poručio da, ukoliko se zahtev tzv. „Kosova“ po pitanju članstva u Interpolu ponovo aktuelizuje, Srbija očekuje njihovu podršku, u interesu očuvanja integriteta i profesionalnog karaktera te međunarodne policijske organizacije.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče, na svečanoj ceremoniji u Palati Srbija,  uručio orden Akufo-Adou, za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa između Srbije i Gane.

Prikaži više

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!