Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Ministar Vulin: Objekti „Pošte Srbije“ bezbedni i biće još bezbedniji i zaštićeniji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa direktorom „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem o modalitetima unapređenja i podizanja nivoa bezbednosti u objektima ovog javnog preduzeća…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa direktorom „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem o modalitetima unapređenja i podizanja nivoa bezbednosti u objektima ovog javnog preduzeća.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da su objekti „Pošte Srbije“ bezbedni, ali da će se raditi na tome da budu još bezbedniji i zaštićeniji. Ministar Vulin je poručio da  zaposleni i građani koji posećuju objekte ovog javnog preduzeća, pre svega naši penzioneri mogu da budu mirni i spokojni, jer je njihova policija tu.

„Zahvaljujući brzim i efikasnim radom pripadnika policije u poslednje tri nedelje uhapšeno je više kriminalnih grupa koje su pljačkale „Pošte Srbije“. Pripadnici policije su u Beogradu brzom akcijom uhapsili tri osobe neposredno nakon izvršene teške krađe u pošti u Užicu i rasvetlili više ovih krivičnih dela na prostoru Beograda za koje se terete osumnjičeni. Ukraden novac, više od 700.000 dinara pronađen je kod osumnjičenih i vraćen pošti u Užicu“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„U prethodnom periodu, policija je svojim intenzivnim radom rasvetlila veći broj razbojništava i krađa počinjenih na štetu „Pošte Srbije“ i u Šapcu i u Babušnici i drugim mestima u Srbiji. U tri slučaja policija je počinioce uhapsila neposredno nakon izvršenog krivičnog dela“, kazao je ministar Vulin.

Direktor „Pošte Srbije“ Zoran Đorđević zahvalio se ministru Vulinu i pripadnicima policije na efikasnom i odgovornom radu i istakao da su u poslednjem periodu objekti pošte znatno bezbedniji, a da se radnici pošte i građani osećaju mnogo sigurnije i zaštićenije.

Sastanku su prisustvovali i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić kao i direktor Prateće funkcije bezbednosti i zaštite „Pošta Srbije“ Marina Furtula.

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!