Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pridružila se velikoj akciji

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pridružila se velikoj akciji sadnje koju su povodom Svetskog dana planete Zemlje pokrenuli studenti u više gradova u Srbiji. Vujović je nova stabla posadila u Studentskom gradu zajedno sa potpredsednikom Vlade i ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem, direktorom Studentskog centra „Beograd“ Goranom Minićem, studentima i predstavnicima SKONUS i CEROB.
Vujović je pohvalila današnju inicijativu studenata, koji svojim primerom utiču na podizanje svesti mladih o značaju očuvanja prirode.
“Čast mi je i zadovoljstvo što sam danas mogla da posadim stabla zajedno sa studentima, potpredsednikom Vlade i resornim ministrom Ružićem, državnim sekretarima i direktorom Minićem koji uvek podrži ili inicira ovakve akcije. Više od 200 stabla će danas, u studentskoj akciji, biti posađeno širom zemlje – u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Kosovskoj Mitrovici. Današnja akcija je organizovana na Dan planete Zemlje, a mi ćemo se truditi da one budu češće, bez obzira na to koji je dan“, rekla je Vujović
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!