Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijePrivredaRegion

Mladi idealna Šansa za vas !”Pokreni biznis i promeni svoje društvo na bolje” Radionica je besplatna! Početkom u 13 časova u prostorijama valjevskog Startit centra

Seminar o društvenom preduzetništvu „Laboratorija uticaja” ima za cilj da mladim ljudima od 15 do 30 godina pruži priliku da razviju ideje, dobiju znanja i savladaju alate za pokretanje sopstvenog društvenog preduzeća. Kroz seriju radionica – od toga kako doći do ideje, do njenog razvoja i kreiranja biznis modela i biznis plana, do predstavljanja ideje pred investitorima – želimo da podstaknemo mlade da razvijaju svoje preduzetničke ideje koje utiču na društvene i ekološke probleme.

Naš fokus jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no seminar je otvoren za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

Seminar ti može poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje ti pruža priliku da prijaviš i uz našu pomoć razviješ plan za realizaciju tvog društvenog preduzeća.

Šta je Social Impact Award?
Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Ako želiš da saznaš više o Social Impact Award poseti naš sajt ili FB stranicu.

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Prijava
Seminar će se održati u subotu, 24. marta, sa početkom u 13 časova u prostorijama valjevskog Startit centra, na adresi Kneza Miloša 23.
Prisustvovanje radionici je besplatno. Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara na sledećem linku: http://bit.ly/2p5SINZ

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!