ВестиИнформације

Мост у Веселиновићима отворен за саобраћај

Дан након што је министар без портфеља у Влади Србије, задужен за ванредне ситуације, Велимир Илић, посетио мост у Веселиновићима, директор Дирекције за изградњу Ваљева Драган Јеремић, пустио је мост у саобраћај.
Влада Србије је преко своје Канцеларије за обнову од поплава уложила у изградњу моста 24 милиона динара, а Град Ваљево 11 милиона, па је некако логично да су и Илић и Јеремић желели да својим присуством то и покажу.
Мост је иначе дуг 25 метара, широк је пет метара, са по метар и по тротоара са обе стране. Приступна саобраћајница је дуга 76 метара, са расветом и тротоаром на једној страни.
Мост и приступна саобраћајница нису још асфалтирани. Јеремић је синоћ објаснио да је потребно извесно време да се материјал слегне. Изградња канализационе мреже у Веселиновићима почеће чим ниво воде мало опадне, а Јеремић се нада да ће улице у насељу бити асфалтиране до краја године.
Пуштањем у саобраћај моста у Веселиновићима, обновљени су сви иоле значајни мостови порушени у поплавама. Остало је још неколико малих мостова од по милион динара, али њихова изградња за Ваљево неће бити проблем, рекао је окупљеним грађанима и новинарима Драган Јеремић.

Uspon
Back to top button