Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Most u Veselinovićima otvoren za saobraćaj

Dan nakon što je ministar bez portfelja u Vladi Srbije, zadužen za vanredne situacije, Velimir Ilić, posetio most u Veselinovićima, direktor Direkcije za izgradnju Valjeva Dragan Jeremić, pustio je most u saobraćaj.
Vlada Srbije je preko svoje Kancelarije za obnovu od poplava uložila u izgradnju mosta 24 miliona dinara, a Grad Valjevo 11 miliona, pa je nekako logično da su i Ilić i Jeremić želeli da svojim prisustvom to i pokažu.
Most je inače dug 25 metara, širok je pet metara, sa po metar i po trotoara sa obe strane. Pristupna saobraćajnica je duga 76 metara, sa rasvetom i trotoarom na jednoj strani.
Most i pristupna saobraćajnica nisu još asfaltirani. Jeremić je sinoć objasnio da je potrebno izvesno vreme da se materijal slegne. Izgradnja kanalizacione mreže u Veselinovićima počeće čim nivo vode malo opadne, a Jeremić se nada da će ulice u naselju biti asfaltirane do kraja godine.
Puštanjem u saobraćaj mosta u Veselinovićima, obnovljeni su svi iole značajni mostovi porušeni u poplavama. Ostalo je još nekoliko malih mostova od po milion dinara, ali njihova izgradnja za Valjevo neće biti problem, rekao je okupljenim građanima i novinarima Dragan Jeremić.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!