Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Na danasnjoj 4 Skupštinskoj Sednici grada Valjeva desilo se ono sto je trebalo Odavno!

Ovim danasnjim vestima gde se Valjevo pominje kao Crni Petak ,  pobili tehničar i doktor zatim skočio pacijent sa 5 sprata  Zdrastvenog centra  i mladja osoba popila šaku lekova,

Desio se prelep dogadjaj odbornice Ivane Petarić gde je izasla na govornicu i tražla podršku za lekare,medicinske sestre,vozace  hitne pomoći,čistačice i druge radnike koji se bore protiv ove zarane bolest zvane Covid sta je izjavila  možete pogledati ovde:

Na govornici rekla sledeće:

-Jako sam ponosna na sve moje kolege iz hitne sluzbe doma zdravlja Valjevo, kao i na sve kolege koji se mesecima bore sa korona virusom. Mnogo nas je palo, ali i dalje smo jaki, možda i jači nego sto smo bili. Mnogi PD nas nisu vidjali svoje roditelje, decu, prijatelje jer su sate i sate provodili na odeljenjima u skafanderima i pod punom ratnom opremom. Ponosna sam na sve vozače hitne sluzbe, na sve spremačice i tehničko osoblje. Samo mi znamo kako je raditi i gledati da se nečiji životi gase u par sekundi. I oni koji nisu svesni težine ove situacije, neka dodju samo jedan sat da obuku skafander, stave maske, vizire, rukavice, kape i neka samo sede u tome sat vremena. Neka dodju u jednu kucnu posetu i gledaju kako se neko bori za vazduh, kako gleda svoju porodicu možda poslednji put. Zajedno do kraja. Hvala Vam sto ste ostali jaki i verni svojoj struci i svojim gradjanina.

Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!