Вести

Наставља се рехабилитација тротоара у Мионици

Мионици су настављени радови на рехабилитацији још 1,5 километара тротоара уз подршку Владе Републике Србије. Општина Мионица издвојила је 5,6 милиона динара, а Кабинет за развој недовољно развијених општина определио је 7 милиона динара. Овај пројекат представља наставак реконструкције тротоара када је прошле године обновљено 4 километра.

 

Важно је да наставимо да градимо Мионицу и да се на том путу развоја не зауставимо. Рехабилитацијом тротоара повећали смо безбедност свих учесника у саобраћају, а улице су сада лепше и сређеније. А обновићемо још 1,5 километара тротоара. Захваљујем се Влади Републике Србије која подржава Мионицу у спровођењу важних пројеката за унапређење живота свих грађана. Ми ћемо наставити још више да радимо и да се боримо – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Нови тротоари обезбедиће грађанима уређеније и безбедније улице, а ускоро се очекује и наставак радова на обнови парка у центру Мионице, Кући Колубарске битке, изградњи водоводног система Кључка врела.

– Очекује нас још много пројеката који ће побошљати квалитет живота. Ускоро крећемо и са реконструкцијом изворишта Орловац, а вредност пројекта је око 58 милиона динара- додао је Јанковић.

Uspon

Оставите одговор

Back to top button