ВестиИнформације

NOVI BROJ LISTA KRUŠIK

Jedan od vidova redovnog informisanja naših radnika o životu i radu fabrike je između ostalih i štampani list „Krušik” koji izlazi iz štampe svakog meseca. Najnoviji broj je izašao 4. aprila tekuće godine.
List se bavio temama kao što je proširenje proizvodnih kapaciteta, finalizacija puštanja u rad nove kapislane, sumiranju rezultata proizvodnje za prvi kvartal ove godine čiji se obim duplo povećao u odnosu na prošlu godinu. Zatim o dobijanju dve značajne međunarodne nagrade iz oblasti razvoja preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi „Stvaratelji za stoljeća” i druga za razvoj ideja, inovacija i investicija u preduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj evropi. Pisao je o obeležavanju Dana sećanja na Nato agresiju i polaganje venaca na spomenik poginulim žrtvama.
Obeležene su značajne posete fabrici oficira i studenata Vojne akademije po programu koji je ranije utvrđen u saglasnosti sa HK „Krušik” a.d..
Obrađene su teme novih zapošljavanja i priprema za posao, nabavka novih vozila u funkciji proizvodnje, organizacija tradicionalnog dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Transfuziološkim zavodom Srbije i ostale teme koje su interesantne za radnike kompanije. Tu je još i rad kulturno umetničkog društva „Krušik”, kao i teme fudbalskog kluba „Krušik Budućnost”.

Uspon
Back to top button