Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ О РОДИТЕЉСКИМ САСТАНЦИМА БУДУЋИХ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

Dragi učenici, poštovani roditelji,

Valjevska gimnazija već skoro 150 godina ispunjava svoje vaspitno-obrazovne, ciljeve i svoju naučnu i kulturnu misiju . Po uspešnosti u obrazovanju i vaspitanju mladih i rezultatima svoga rade poznata je širom naše zemlje i u okruženju.

Ovog leta, a za školsku 2017/18. godinu,  u prvi razred upisujemo:

  • 1 odeljenje matematičke gimnazije (20 učenika);
  • 2 odeljenja gimnazije prirodno-matematičkog smera (60 učenika);
  • 1 odeljenje filološke gimnazije (24 učenika);
  • 1 dvojezično, nemačko-francusko odeljenje gimnazije društveno-jezičkog smera (30 učenika);
  • 2 odeljenja gimnazije društveno-jezičkog smera (60 učenika);

Da bi rezultati na prijemnom ispitu bili bolji, da bi učenike i roditelje što kvalitetnije informisali i pripremili za upis ove generacije učenika u Valjevsku gimnaziju, naša škola će:

1) U ponedeljak 27. februara u 19:30 časova organizovati informativni sastanak sazainteresovanim učenicima i njihovim roditeljima u vezi upisa u matematičku gimnaziju i gimnaziju prirodno-matematičkog smera;

2)  U sredu 01. marta u 19:30 časova organizovati informativni sastanak sazainteresovanim učenicima i njihovim roditeljima u vezi upisa u filološku, bilingvalnu gimnaziju i gimnaziju društveno-jezičkog smera;

3) Od ponedeljka 6. marta početi sa pripremama kandidata za prijemni ispit izsrpskog jezika i engleskog jezika (za filološku gimnaziju), nemačkog odnosno francuskog jezika (za bilingvalno odeljenje) i matematike (za matematičku gimnaziju i gimnaziju prirodno-matematičkog smera).

Pozivamo vas na zajednički sastanak, gde ćete dobiti detaljnije informacije od naših učenika i nastavnika.

Uspon
Back to top button