Информације

Од понедељка бочни улаз за КОВИД амбуланту и вакцине против грипа у Дому здравља

Дом здравља Ваљево обавештава суграђане да ће се од понедељка 7. новембра за потребе КОВИД амбуланте користити мањи бочни улаз са предње стране зграде, до Службе хитне помоћи. Тестирање и снимање рендгеном биће премештени у ординације Опште медицине у приземљу, где се већ обављају прегледи и лабораторијске анализе за пацијенте са респираторним инфекцијама.

Главни улаз ће бити намењен свим осталим пацијентима, тако да ће комфорније моћи да дођу до лабораторије на првом и лекарских ординација на другом спрату, као и да користе лифт по потреби. Клизна врата ка КОВИД амбуланти биће закључана, тако да неће бити директног контакта са тим простором.

Реорганизација простора могућа је због знатно мањег броја прегледа  у КОВИД амбуланти и мање позитивних пацијената. Дом здравља Ваљево захваљује суграђанима на разумевању за повремене организационе промене, које се спроводе у интересу пацијената и ради ефикаснијег функционисања установе.

Вакцинација против грипа од понедељка ће се спроводити на другом спрату Дома здравља – Одељење Медицине рада, а не више по амбулантама. Пацијенти вакцину примају са налогом, за који треба да се јаве свом изабраном лекару.

Uspon
Back to top button