Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Opština Mionica na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu u četvrtak 22.02.2018. otvoren je jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma pod sloganom „Odmor te čeka“. Među 1200 izlagača i 55 država svoju turističku ponudu će do 25. februara predstavljati i opština Mionica.

„Imajući u vidu da je Sajam turizma u Beograd najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope koja promoviše najnovije turističke trendove i koju poseti više od 75 hiljada posetilaca, ovo je najbolje mesto gde naša opština može predstaviti svoju turističku ponudu.“ – izjavio je ovom prilikom predsednik mioničke opštine Boban Janković.

U okviru štanda Mionice koji se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u hali 4 Beogradskog sajma, predstavljena je ponuda svih smeštajnih kapaciteta na teritoriji opštine tako da se posetioci mogu informisati o cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima. Pored ovoga, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa brojnim mioničkim prirodnim lepotama, turističkim atrakcijama, spomenicima kulture i manifestacijama.

Na dan otvaranja Sajma turizma, posetioce su na štandu opštine Mionica dočekivali mionički učenici u kostimima Živojina i Lujze Mišić prezentujićim tradicionalnu manifestaciju „Mišićevi dani“ uz muzički program ansambla „Stare staze“ iz Valjeva.

Sajam turizma 2018

Opština Mionica na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.#mionica #mionicakojuvolim #sajamturizma

Publiée par Boban Janković sur Samedi 24 février 2018

Ovogodišnja zemlja partner Međunarodnog sajma turizma je Grčka, omiljena letnja destinacija domaćih turista, a tu su još četiri države koje po prvi put predstavljaju svoju ponudu: Južnoafrička Republika, Palesina, Kamerun i Maroko. Posetioci na Sajmu turizma mogu pronaći brojne hotele, turističke agencije i organizatore putovanja, turističke centre, kao i povoljne turističke aranžmane, imajući u vidu da su agencije pripremile popuste od 5 do 50 procenata, specijalne „first minute“ i „last minute“ ponude i pakete sa mnoštvom povoljnosti.

Pod okriljem Sajma turizma održavaju se i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Sajam vina – BeoWine.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!