Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Ove modne trendove muškarci NE PODNOSE!

Postoji toliko modnih trendova koje mi žene obožavamo, a muškarci takođe vole da nas posmatraju u takvim izdanjima.

Visoke štikle, mala crna haljina, skinny džins i još mnogo toga. Ali kada je reč o nekim drugim trendovima, postoje tu velika razmimoilaženja. Žene svakako ne pridaju važnosti muškom mišljenju o odeći, pa oni neke stvari ipak prećute. Naravno, ako je muškarac zainteresovan za devojku, tako će i ostati, bez obzira na to šta ona nosi.

Ipak, evo nekih od najomražnijih modnih trendova, pre mišljenju muškaraca! Da li se možda slažete sa njima?

Farmerke sa visokim strukom

Svi znamo da je novi trend u džinsu visok struk, ali one mogu da odaju utisak da vam je zadnjica mnogo veća nego što jeste, ali i da je učini potpuno ravnom. Ipak, šortsevi sa visokim strukom, a naročito oni vrlo kratki, i te kako mogu da im podignu obrvu.

Platforme

Nezaobilazna obuća leti, koja će vam uvek doneti brojne komplimete od drugarca i koleginica. Za muškarce one izgledaju prilično nezgodno. Kao da ste privezale komad drveta na noge.

Top

Bilo da je u pitanju majica ili haljina, top uništava obrise vaših grudi, potpuno ih slepi ili izgledaju kao da vise. Ono što još ne razumeju je zašto ih žene nose, a onda provde ceo dan navlačeći ga na gore, jer stalno spada.

Ugg čizmice

Muškarci se pitaju da li je to skraćenica od Ugly čizmica?

Šator haljine

Oni ne žele ovo čak ni da objašnjavaju, jednostavno im nije jasno kako šator može da se pretvori u haljinu.

Ultra visoke štikle

Ako vas bole stopala od njih jer su previsoke i to vas tera da hodate kao dete koje tek uči svoje prve korake – nemojte da ih nosite. Previše je čudno, ali i neprijatno svima.

Tamni karmin

Nije da muškarci ne vole sam izgled, radi se o tome da ostavljate svuda tragove.

Suknje sa visokim strukom

Nemojte da shvatite pogrešno, oni obožavaju te suknje, Radi se o onim modelima suknji koje idu skroz do grudi i čini da izgledate kao da nemate nikakve proporcije na telu.

Mašne u kosi

Ogromne mašne u kosi? Zaista? Koliko godina punite?

Helanke

Ne radi se o tome da ih oni ne vole, već ih uznemirava kamilje stopalo kada se pojavi. Osim toga, helanke mogu biti prilično kul.

Akrilni nokti

Muškarci zapravo ne obraćaju pažnju na ženke nokte, ali kad obrate, dugački veštački nokti mogu biti veliki turn off. Nokti treba da budu uredni i negovani, a lak za nokte naravno da dolazi u obzir.

Čudne štikle

Ukoliko niste Lejdi Gaga, nemojte ni da se trudite.

https://infosvetionik.rs/ove-modne-trendove-muskarci-ne-podnose/

Prikaži više
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!