ИнформацијеКолумнеКултура

Ovo su najčešće laži prilikom flerta…

„Sve je češća situacija da momci prilikom površnog upoznavanja devojaka, značajno predimenzioniraju svoje imovno stanje kako bi je što pre odveli u krevet i potom, kada one shvate da nisu to za šta su se predstavljali, idu dalje.

Dosta takvih slučajeva znam, dovoljno je da im proda priča o putovanjima, poznanstvima sa uticajnim ljudima i već nakon neobaveznog razgovora, od naizgled fine devojke postaje navalentna i  spremnae na sve.

Mnoge se i ne pitaju kakav je taj muškarac, kakva je osoba, pa imamo i slučajeve ucenjivanja seksom.

Ima raznih slučajeva, od likova koji pricaju o egzotičnim destinacijama na kojima su bili, poznanstvima sa javnim ličnostima, privatnom biznisu koji imaju itd. One nakon toga postaju neverovatno predusretljive, napadne, šalju stalno poruke, zivkaju, a neke žele da te momke upoznaju sa roditeljima, da idu na putovanja, iako ih i ne znaju dobro.“ (Renegade-Ns)

  • Istina je da i ona ženska strašila, groblja, pucaju na visoko jer su ubedile sebe da zaslužuju samo bogate momke, koji uz to mogu da budu i privlačni. Agresivne su, nude se, a muško ne odbija. I takve kažu nekim sirotim momcima da nisu njihov nivo, a grobovi. I još nešto sam primetio, žena može da sakrije svoju prljavu prošlost, ali muškarac ne sme, obriše patos njime zašto joj nije reko i ostavi ga, a on siromah teško mu da je pita, još će da dobije šamarčinu. (Sabonis)
  • Čuj naivna devojka!? Svako snosi odgovornost za svoje postupke, a ona šta je tražila, to je i dobla. Spremna je da ga blajzne odmah posle upoznavanja ako je u pitanju dobra materijalna korist. Ima jedna pričica na tu temu. Dođe tip kod ribe u nekom klubu i pita je: hoćeš kod mene kući, daću ti milion evra, mislim da vrediš para… Kaže ona: ne radim takve stvari, nisam ja takva, ali to je dosta novca… može. On joj odgovara: ok, predomislio sam se, umesto milion, daću ti deset evra za celu noć. Kaže ona: zar ti misliš da sam ja k-urva? Kaže joj: to smo utvrdili, sad samo pregovaramo oko cene. Naravno da može da se proveri, ali oni to rade samo da nategnu pohlepne cure pa da ih pedaliraju. Tako se to radi, vala i muški jednom da se opamete… (Rigel)
  • Da, da, laž o imovinskom stanju je verovatno najpopulaniji tip laži muškaraca prilikom osvajanja ženki. Odmah iza njega je laž o poznanstvima, mislim da si to negde napisao, ono, poznajem neku poznatu ličnost, vole cure i to. Žene, doduše, i nije tako teško slagati. U suštini, čak i ne moraš da lažeš, dovoljno je samo da preuveličavaš. Recimo, kažeš joj da imas stan u centru Beograda, a u stvari čekaš da rikne babina sestra iz Sremčice pa da staneš u red naslednika i nadaš se svom delu. Ili joj kažeš kako si se tukao sa 4 pandura i kako su te jedva savladali, a oni te priveli jer si mortus pijan ležao na trotoaru. Takođe, i sakrivanje bitnih činjenica može da ti ide na ruku. Kao kad joj kažeš da voziš BMW, ali prećutiš podatak da je BMW star 40 godina. Ili kad joj kažeš da si fudbaler, ali prećutis da igraš za Polet iz Ljubića… (ChristopherWalken)

izvor:krstarica.com

Uspon
Back to top button