Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

PARTNER 2019

U periodu od 25. do 28. juna 2019 održan je deveti međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, Partner 2019. Sajam se organizuje svake druge godine pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije. Ove godine je okupio 96 izlagača iz Srbije i 32 izlagača iz inostranstva.
Domaćim i stranim posetiocima su prezentovana najnovija dostignuća srpske odbrambene industrije. Kao i uvek, HK Krušik a.d. je imao zapažen štand koji je posetilo nekoliko visokih delegacija iz zemalja članica NATO, EU kao i drugih međunarodnih vojnih organizacija i institucija. Naši predstavnici su iskoristili ovu sjajnu priliku da predstave prednosti novorazvijenih proizvoda kao i da obave razgovore sa aktuelnim domaćim i stranim partnerima. Nekoliko uspešnih sastanaka je održano kako bi se započela buduća saradnja na polju prodaje i unapređenja proizvoda iz Fabrike.
Ovaj sajam je takođe bila još jedna prilika za našu kompaniju da istakne svoju 80. godišnjicu postojanja i ekspanziju uspeha na šta je svaki radnik ponosan.

PARTNER_2019_V1
PARTNER_2019_V2
PARTNER_2019_V3

Oznake
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!