ВестиСпорт

PIONIRKE OK SRBIJANKA 014 U ANKONI NA PRESTIŽNOM TURNIRU

Selekcija pionirki rođenih 2004. godine, i  mladje valjevske Srbijanke 014,  jedna od najkvalitetnijih u Srbiji, i učestvovaće  na prestižnom turniru u italijanskom gradu Ankoni i konkureniciji vršnjakinja iz  Amerike i Evrope.

Iz  Srbije će u konkurenciji 2004, godišta  igrati  Srbijanka 014 Valjevo, a  u konkurenciji 2003, godišta  Srem iz Sremske Mitrovice, dok će kod kadetkinja nastupiti reprezentacija Beograda.

Za Srbijanku 014 nastupaju: kapiten Mašić, zatim Simić, J i K. Krunić, Nedeljković, Božić, Mitrović Nikolić, Stanojević, Ristić i Savić(libero).

Andjela Savić će pojačati ekipu Srema na turniru u Ankoni. Kvalitet valjevske ekipe je evidentan, a Jelena Mašić, Katarina Simić ,sestre Krunić, Anastasija Lakicević su već potvrdile izuzetan talenat. Osim pobeda  na  turnirima u Čačku, Valjevu i Kragujevcu mlade Valjevke su naizale 26 pobeda za redom.Vode ih  Sanja Stanojević, Rajko Stojanović i Milovan Rakić.

U protekloj sezoni mladi  tim odbojkašica Srbijanke 014  u pionirskoj ligi,  u konkurenciji 2002, godišta  je osvojio  4.mesto, a takmičilo se  10 ekipa. 

[hr style=“double“]izvor:http://mojsvetsporta.net/[hr style=“double“]

Uspon
Back to top button