Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Privreda

POSETA KADETA VOJNE AKADEMIJE KRUŠIKU

Kao i savake godine, tako i ove, studenti Vojne akademije iz polja tehničko-tehnoloških nauka redovnim studijskim programom vrše posete preduzećima koja se bave proizvodnjom iz oblasti odbrambene industrije.
Cilj nastavne posete kao i do sada bio je upoznavanje HK „Krušik” a.d. sa istorijatom, organizacionom strukturom, tehnološkim procesom proizvodnje i proizvodnim asortimanom.
Poseta je realizovana 20.06.2019. od 09:30 do 14:00 časova prema planu koji je dogovoren sa predstavnicima kompanije, koji su ujedno bili i domaćini kadetima i njihovim profesorima.
Uvodni deo realizovan je u Sali za sastanke Upravne zgrade, gde su visoke oficire i kadete pozdravili domaćini fabrike zaduženi za realizaciju njihove nastavne posete. Gosti su upoznati sa zadatim ciljevima, istorijatom kompanije, proizvodnim programom, tehnološkim mogućnostima i razvojnim planovima u narednih 5 godina. Nakon toga izvršen je obilazak izložbenog prostora, gde su kadeti mogli uživo da vide odbrambena sredstva koja se nalaze u proizvodnom programu i koja su u fazi razvoja.
Završni deo posete je realizovan obilaskom i prezentacijom Pogona za izradu komora raketnog motora za sve vrste raketa i Kovačkog centra koji proizvodi otkovke za potrebe cele odbrambene industrije Republike Srbije.
Na kraju su se gosti zahvalili na gostoljubivosti, kvalitetno prezentiranoj delatnosti naše kompanije i zadovoljno nastavili put po zadatom programu.

Oznake
Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!