ВестиИнформацијеПолитика

Поводом конференције за новинаре коју је јуче одржала Странка слободе и правде daje САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Saopštenje GO Srpske napredne stranke Valjevo prenosimo u celosti:

Povodom konferencije za novinare koju je juče održala Stranka slobode i pravde, i na kojoj su javnosti prezentovani određeni stavovi i najblaže rečeno laži, Gradski odbor Srpske napredne stranke će to ovom prilikom kratko prokomentarisati.
Da li je jučerašnja konferencija Stranke slobode i pravde recidiva nekadašnje Demokratske stranke, dvanaestogodišnje vladavine mraka, bolnih privatizacija, bespravnih bogaćenja, prodaje časti i zataškavanja istorije? Da li je to onaj period u kom je 500.000 ljudi ostalo bez posla?
To su zaboravili ali zato nisu zaboravili kao što nije ni njihov lider, Dragan Đilas, da vode politiku enormnog bogaćenja od Mauricijusa i Švajcarske preko Hongkonga do Moldavije gde geografsko-finansijska putanja vodi samo do jednog imena i to Dragan Đilas.
Tvrdnja da se do posla dolazi „botovanjem“, u najmanju ruku je smešna, ako se zna da je upravo Srpska napredna stranka zaslužna za dolazak novih investitora i otvaranje novih radnih mesta.
Da li će i 500 novozaposlenih nazivati „botovima“?
Da li su i više od 20.000 građana, koji su svojim glasom podržali politiku predsednika Aleksandra Vučića, takođe „botovi“?
Kada o Srpskoj naprednoj stranci, najjačoj stranci u Srbiji govore upravo Đilasovi puleni, potrčci u svakom smislu te reči, jednom rečju je tužno, a još tužnije ili bolje reći za svaku osudu je pokušaj i onih koji sebe smatraju partijom kao odbornik Ljubomir Radović, da predsedniku Srbije koji najavljuje investicije poruče da nije dobrodošao. Koliko su on i njemu slični, dobrodošli u Valjevo, svedoči činjenica da imaju samo jednog odbornika u Skupštini grada.
Zato smo juče u Valjevu sa posebnom radošću dočekali najboljeg među nama, čoveka koji ima najjasniji cilj, koji nas motiviše da radimo bolje i više, a sve to za one najvažnije – građane Srbije.
Još jednom je predsednik Aleksandar Vučić potvrdio da će Valjevo u narednom periodu biti lider u regionu kako u ekonomskom, privrednom, turističkom tako i u kulturnom smislu.

U čemu je problem sa Strankom slobode i pravde u Valjevu? Stiče se utisak kao da ne mogu da podnesu brzi razvitak Valjeva, izgradnju Hale sportova, rekonstrukciju Valjevske bolnice, nove fabrike.
Da, Srpska napredna stranka je tu za svoje sugrađane, u Valjevu, u Hajduk Veljkovoj broj 7. Tu smo za sve probleme, male i velike. Nismo na Mauricijusu, niti Hongkongu, Moldaviji.
Naša valuta je dinar, a ne dolari, franci i evri. Naš cilj jeste zapošljavanje Valjevaca, ali ne samozapošljavanje, naš program je vidljiv i ostvariv, a vaš – nikad se ne ponovio, najblaže rečeno.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Uspon
Back to top button