Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiSport

Poznati prvi pobednici Novogodišnjeg turnira

U petak su na Novogodišnjem turniru u Valjevu održana prva finala, i to u kategorijama najmlađih. Pobednici turnira određeni su u kategoriji petlića, poletaraca i pačića.
Takmičenja u mlađim kategorijama prošla su u znaku OFK Senjak, čiji mladi fudbalerui su bili najbolji u svim uzrastima.
Kod pačića 2008. godište prvi je bio OFK Senjak kafe Papilon, ispred drugoplasirane ekipe Budućnost Krušika, dok su treći bili fudbaleri Radničkog Dabar.
Šampioni kod poletaraca 2007. godište bili su fudbaleri OFK Senjak Farma tov, ispred OFK Osečine i Radničkog Auto servis Korcčula.
Kod poletaraca 2006. godište, OFK Senjak Lord NM u finalu je bio bolji od Budućnost Krušika UR Peron, a treće mesto osvojila je takođe ekipa Budućnost Krušika.
Najbolja kod petlića rođenih 2005. odine bila je ekipa OFK Senjak Medžik servis, ispred Budućnost Krušika, a treći je bio Radnički Foto studio Emreković.
U kategoriji petlića rođenih 2004. godine najbolji je bio OFK Senjak Mag alati Plamen, ispred Budućnost Krušika Metalokoz, dok je treći bio Radnički Gejt.
U subotu je slobodan dan, a završnica turnira je u nedelju , kada će biti poznati pobednici kod pionira, kadeta i omladinaca, kao i u Gradskoj ligi i Superligi.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!