Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić došao je u Jagodinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić došao je u Jagodinu gde će mu na svečanoj sednici Skupštine grada, koja se održava povodom Dana oslobođenja tog grada od fašizma u Drugom svetskom ratu, biti dodeljeno zvanje počasnog građanina Jagodine i najavio da će taj grad početkom decembra dobiti nov 64 slajsni skener.
Vučića je ispred zgrade opštine dočekao gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, ali i veliki broj građana kojima je rekao će se raditi i kompletna rekonstrukcija bolnice u Jagodini.
„Došao sam da bih vam rekao da priznanje koje dobijam nije izraz nečije moći već izraz moje poniznosti prema vama građanima Jagodine i Pomoravlja, jer znam da moramo još mnogo da uradimo. Hvala na gostoprimstvu“, rekao je Vučić.
Vučić je rekao da je država u sedam fabrika u Jagodini, od kojih je poslednja Fišer, uložila 20,3 miliona evra za subvencije.
„Davali smo novac za različite potrebe ljudi u Jagodini. Do kraja godine, u decembru imaćete ovde, što je posebno važno za žene, nov 64 slajsni skener, tako da nećete morati više da dolazite zbog toga u Beograd i Kragujevac“, rekao je Vučić.
Back to top button
Close
Close
Click to listen highlighted text!