Вести

Примопредаја дужности начелника Колубарског управног округа

Одлуком Владе Републике Србије, на дужност начелника Колубарског управног округа постављен је Милош Милутиновић, дипломирани пословни информатичар, мастер економиста и доскорашњи помоћних градоначелника града Ваљева.

Тим поводом, данас је одржана примопредаја дужности начелника Колубарског управног округа.

У свом обраћању, Милутиновић је истакао да је ово велика одговорност и да је његова дужност да буде спона између Владе Републике Србије и јединица локалних самоуправа.

„Велика ми је част, али и одговорност ступање на функцију начелника Колубарског управног округа.

Мој примарни посао је да будем спона између Владе Републике Србије и јединица локалних самоуправа на територији Колубарског управног округа.

Наравно, праћење и помагање у реализацији пројеката од државног значаја, као и довођење нових пројеката и инвестиција у Колубарски управни округ ће такође бити део мојих задужења.

На самом почетку, одржаћу састанке са председницима општина и градоначелником, затим обилазак терена, утврђивање приоритета и рад на њиховој реализацији“, поручио је Милутиновић.

На месту начелника Колубарског управног оркуга, Милош Милутиновић ће наследити Горана Миливојевића, који је на овој функцији био од 2015. године.

FOTO:Z.Boskovic

Uspon
Back to top button