Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeHronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su petnaest teških krađa i trinaest krađa i uhapsili N. P. (1983) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su petnaest teških krađa i trinaest krađa i uhapsili  N. P. (1983) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da je on u protekla tri meseca, na području grada Valjeva, provaljivao u kuće, stanove, poslovne objekte i vozila, kao i da je ulazio u nezaključane kuće i vozila  iz kojih je krao računarsku opremu, zlatni nakit, mobilne telefone, foto aparate i novac.

Takođe, on se sumnjiči da je ukrao dve platne kartice sa kojih je podigao novac, jednu iz vozila a drugu sa gradilišta, iz prostorije u kojoj radnici ostavljaju svoju garderobu, pa su protiv njega podnete i krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotrebe platne kartice.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 1.000.000 dinara.

Policija je danas, prilikom pretresa stana kod osumnjičenog pronašla deo ukradene robe koji će biti vraćen vlanicima. Osumnjičeni je prilikom preteresa upućivao pretnje policijskom službeniku, zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivičnio delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu iz Valjeva.

 

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!