Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeKultura

PRVA SAMOSTALNA IZLOŽBA CRTEŽA MILICE GAJIĆ

U četvrtak, 26. jula 2018. godine u 20h u Holu Centra za kulturu otvorena je prva samostalna izložba mlade umetnice iz Valjeva, Milice Gajić.

Milice Gajić

Na početku programa sve prisutne posetioce je pozdravio gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović i tom prilikom rekao da se radi o veoma talentovanoj umetnici.

Milice Gajić

Izložbu je otvorio Dejan Bogojević, multimedijalni umetnik i član Gradskog veća zadužen za kulturu, koji je između ostalog rekao: “Sve je u emociji – možemo reći, emocije ovde varniče. Njeni likovi progovaraju svoje životne priče, svoja nadanja, svoje strahove.

Milice Gajić

Ne štedi se umetnica, ne štede se lica u nastajanju. Umetnost ne trpi kompromis. Ja joj od sveg srca želim uspeh u daljem bavljenu teškim, ali predivnim poslom, traganjem za umetničkim istinama. Umetnost je najživlja istina”. Za muzički deo programa je bila zadužena Dunja Bogojević, učenica VI razreda muzičke škole (klavir), dok je program vodila Milica Radosavljević. Na kraju, publici se obratila i autorka, Milica Gajić koja se svima zahvalila i koja nije krila zadovoljstvo uspehom izložbe i izuzetno velikom posetom.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!