Вести

Радни састанак са представницима Полицијске управе Ваљево

Начелник Колубарског управног округа Милош Милутиновић, одржао је данас радни састанак са представницима Полицијске управе Ваљево.

На састанку је истакнуто да је веома важан рад на унапређењу саобраћајне инфраструктуре, али и да рад на идентификацији најважнијих безбедносних проблема у Колубарском округу мора бити тимски рад свих.

Милутиновић је нагласио да безбедност у Колубарском округу не може бити одговорност само једне институције, да полиција ту, наравно, има кључну улогу, али да је за превенцију свих облика криминалитета потребно да сви заједнички уложе максималне напоре, како би се постигла оптимална решења, као и да безбедност на улицама и осећај сигурности код грађана морају бити императив у раду полиције. Такође, Милутиновић је поручио да борба против општег криминала, којим су највећим делом грађани погођени, мора бити свакодневна и интензивна.

Том приликом је досадашња сарадња Колубарског управног округа и Полицијске управе Ваљево оцењена као изузетно квалитетна и обострано корисна, те је наглашен значај периодичног одржавања оваквих састанка, чији би основни циљ био планирање и усклађивање будућих заједничких активности.

Заједнички закључак је да се овакав вид сарадње настави и у будућности кроз конкретне активности, а све са циљем спречавања и откривања свих врста кривичних дела, што би истовремено значило и побољшање стања сигурности на територији Колубарског округа.

Uspon
Back to top button