ВестиИнформацијеСпорт

Radnici Krušika osvojili su 13 pehara, što im je obezbedilo titulu sveukupnog ekipnog pobednika Radničkih sportskih igara Odbrambene industrije Srbije, drugu godinu zaredom.

Na planini Tari, jednoj od najpoznatijih turističkih destinacija u Srbiji, od 22. do 26. avgusta održane su redovne godišnje Radničke sportske igre zaposlenih u grupaciji Odbrambene industrije Srbije.
Na igrama je iz pet preduzeća grupacije, uzelo učešće preko 200 radnika, koji su se takmičili u sedam sportskih disciplina.
Ovogodišnji nosilac igara Samostalni sindikat HK „Krušik” a.d. je izvanredno ispunio zadatak dobrog domaćina i organizatora.
Sportske igre je svečano otvorio predsednik Samostalnog sindikata HK „Krušik” a.d. Branko Petrović. Zapaženu ulogu na ceremoniji uz opšte zadovoljstvo prisutnih je imalo kulturno umetničko društvo „Krušik” sa svojim jednočasovnim programom.
Nakon završetka takmičenja radnici Krušika osvojili su 13 pehara, što im je obezbedilo titulu sveukupnog ekipnog pobednika Radničkih sportskih igara Odbrambene industrije Srbije, drugu godinu zaredom.

Uspon
Back to top button