Вести

Raspisana javna licitacija za korišćenje pijačne opreme

JKP „Gradske pijace” poziva sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače i vlasnike samostalnih zanatskih i trgovinskih radnji da učestvuju u javnom nadmetanju za korišćenje pijačne opreme na beogradskim pijacama koje će se održati 30. oktobra na pijaci „Kalenić”, sa početkom u 14 časova.

Slobodna pijačna oprema nalazi se na atraktivnim lokacijama pijaca „Zeleni venac”, „Blok 44”, TC „Krnjača”, „Kalenić”, „Vidikovac”, „Skadarlija”, TC „Novi Beograd”, „Banovo brdo”, „Smederevski đeram”, „Dušanovac”, „Mirijevo”, „Zvezdara”, „Borča”, „Karaburma” i „Braće Jerković”.

Svi učesnici licitacije preuzimaju licitacioni list u prostorijama Uprave pijace gde se nalazi pijačna oprema za koju su zainteresovani. Prilikom prijave izdaje se licitacioni broj za učešće. Krajnji rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Nastavljajući sa transparentnim načinom oglašavanja, JKP „Gradske pijace” raspisalo je i oglas za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme – tezgi za STR, SZR, SKR i kioske na pijaci ,,Otvoreni tržni centar –Novi Beograd”. Rok za podnošenje ponude je 29. oktobar do 15 časova, dok će se javno otvaranje ponuda obaviti 30. oktobra u 12 časova u velikoj sali JKP „Gradske pijace” u Ulici Živka Karabiberovića 3.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

https://info24.rs/2018/10/24/raspisana-javna-licitacija-za-koriscenje-pijacne-opreme/

Uspon
Back to top button