Вести

РЕГИОНАЛНИ САМИТ ПРЕДУЗЕТНИКА У ДУБРОВНИКУ

U periodu od 10 do 12.03.2017. godine u Dubrovniku je održan IV. Regionalni samit preduzetnika srednje i jugoistočne Evrope „300 NAJBOLJIH”.
Osnovni cilj održavanja samita je promocija značaja preduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju preduzetništva.
Projektom dodele nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi „Stvaratelji za stoleća”, javno se odaje priznanje i široj javnosti skreće pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čiji su rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za budućnost.
Holding korporacija „Krušik” a.d. je dobila dva velika priznanja:
– Veliko priznanje „Stvaratelji za stoleća” za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2016. godinu i
– Veliko priznanje „Stvaratelji za stoleća” za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2016. godinu.
Jedno od najzapaženijih izlaganja i prezentacije na samitu imao je naš predstavnik, Msc. Milan Jeličić, izvršni direktor za pravne i ekonomske poslove u HK „Krušik” a.d..

Uspon
Back to top button