ВестиИнформације

Реконструкција тротоара у Хајдук Вељковој улици

Danas je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović obišao završene radove u Hajduk Veljkovoj ulici. Urađena je potpuna rekonstrukcija trotoara u dužini od 104 metra i podzida prema naselju Sinđelićev blok. Vrednost radova je milion i dvesta hiljada dinara sa PDV-om, a izvođač radova je „Preduzeće za puteve“.

„Ovo je bila jedno neuralgična tačka u prošlo vreme, automobili su bili parkirani na tom delu i pešaci nisu mogli slobodno da se kreću. Ovaj deo grada je posebno prometan zbog blizine četvrte škole, prelaza ka bolnici, pa je kretanje starih lica, majki sa decom i svih ostalih sugrađana bilo otežano. Podzida koja je urađena omogućila je normalno funkionisanje stanara u ovom delu naselja. Rekontruisali smo trotoare i u Pantićevoj ulici, u delu do Tehničke škole i u Dušanovoj ulici sa desne strane ka mostu i putnom pravcu za Bajinu Baštu. Valjevo je danas jedno veliko gradilište u kom su mnoge ulice u fazi rekonstrukcije,“ istakao je gradonačelnik.

Gradonačelnik je najavio rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića u kojoj se nalaze brojne značajne institucije i rekao da je ona prioritet Gradske vlade. Takođe je najavio i rekonstrukciju Trga, Nušićeve ulice i ulica u seoskom području.

Uspon
Back to top button