Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacije

Rekonstrukcija Ulice Jakova Nenadovića

U toku je rekonstrukcija dela Ulice Jakova Nenadovića, u dužini od 460 metara, a vrednosti radova 18,5 miliona dinara. Radove na ovoj veoma značajnoj saobraćajnici, koja izlazi na Šabački put, danas obišao gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović sa saradnicima i uverio se da će po završetku radova, građani ovog dela Valjeva dobiti modernu ulicu, sa kompletnom infrastrukturom, koja podrazumeva kvalitetan kolovoz, trotoare, kišnu i vodovodnu kanalizaciju, kao i rasvetu.

Gradonačelnik je istakao da se ova ulica prvi put nakon 30 godina rekonstruiše i da na početku građevinske sezone u Valjevu, može potvrditi da je ova gradska vlast spremna da nastavi sa praksom da sve ono što se radi, bude urađeno po najvišim standardima.

„Početak građevinske sezone u gradu obeležava činjenica da svugde gde se radi ulica, radi se i sve ostalo, trotoari, vodovodna i kišna kanalizacija, ulično osvetljenje. U krak dužine 460 metara, uloženo je 18,5 miliona dinara. Videli ste da smo i prošle godine sve ulice radili kompletno i ne treba da radimo ništa na pola. Značajno je da smo i Ulicu Vlade Zečevića asfaltirali i tu je krak ulice povezan sa ovom Ulicom Jakova Nenadovića, što nam daje prostor za manevar kada jednu ulucu radimo da saobraćaj preusmerimo preko druge ulice. 30 godina ništa nije ovde rađeno, biće još radova u ovoj ulici i moram da naglasim da će to biti po najvišim standardima. Tamo gde je neophodno, menjaćemo i vodovodne cevi i na taj način pokušaćemo da smanjimo gubitke u mreži koji su značajni i već decenijama traju. To je jedini ispravan način kako da poboljšamo gradsku infrastrukturu i da traje ono što uradimo”, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović, obilazeći radove u Ulici Jakova Nenadovića.

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!