Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Renovirana teretana na otvorenom

U okviru programa “Mladi su zakon” koje finansira Ministarstvo omladine i sporta, posredstvom resurs centra “Interaktiv” iz Kragujevca, a u saradnji sa Sportskim centrom “Mladost”, aktivisti Kancelarije za mlade Čačak renovirali su prostor za vežbanje na otvorenom, na prostoru sportskog centra “Mladost” zamenom starih, pohabanih dasaka i farbanjem postojećih sprava.

Takođe, u okviru dobijenog projekta postavljena je i multifunkcionalna sprava, tzv. “Monkey bar” , čime su ujedno stvoreni uslovi i za održavanje turnira “STREET WORKOUT” za kojim postoji veliko interesovanje u našem gradu.

Aktivisti su imali priliku da prođu trodnevnu obuku za pisanje projekata u Kragujevcu i ovo je već četvrta godina zaredom da učestvujemo u programu. Primera radi prethodnih godina smo ovim putem izgradili rekreativni park u naselju Kaluđerice, postavili klupe na obali Morave, uredili javne površine …

Program “MLADI SU ZAKON” je nacionalni program Ministarstva omladine i sporta koji ima za cilj podsticanje aktivizma i volontiranja među mladima, omogućavanja sticanja veština za lični razvoj i bolju zapošljivost kroz volontiranje, omogućavanja doprinos mladih održivom razvoju lokalnih zajednica i podsticanja prepoznatljivosti volonterskog doprinosa mladih na lokalnom i nacionalnom nivou.

https://infosvetionik.rs/2019/03/01/renovirana-teretana-na-otvorenom/

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!