ВестиСпорт

Седам медаља за ваљевске рваче

Рвачи Младости на Првенству централне Србије у Младеновцу за сениоре, кадете и старије пионире освојили су седам медаља у све три узрасне категорије.

Код сениора Дарко Пантелић је био други у категорији до 75 килограма, док је Лука Павловић био трећи у истој категорији. Кобан за оба ваљевска рвача био је Александар Максимовић, други са овогодишњег Првенства Европе, који је Павловића победио у полуфиналу, а Пантелића зауставио у финалном мечу.

У кадетском узрасту Мијат Лукић (-69кг), Лазар Гавриловић (-100кг) и Страхиња Ђермановић (-85кг) били су други, док је први у својој категорији (-76кг) био Илија Лазаревић, савладавши у финалном мечу домаћег такмичара Питулића, у узбудљивом мечу пуног такмичарског набоја.

Од најмлађих ваљевских рвача, старији пионир Лука Ранисављевић је био трећи у категорији до 46 килограма, а наступили су још и Бојан Андрић у истој категорији, и Лазар Маринковић у категорији до 56 килограма, али су им измакле медаље, те су се морали задовољити петим местима.

Овог викенда ваљевске рваче очекује наступ на Првенству централне Србије у слободном стилу за јуниоре и старије пионире, који ће бити одржано у Шапцу, а где се очекују нови успеси наших такмичара.

Uspon
Back to top button