Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Informacije

Sneg do pet centimetara na nekim putnim pravcima

Na putevima Mionica – Brežđe – Divčibare – Kaona i Podbukovi – Kosjerić – Požega – Arilje – Divljaka, kolovoz je vlažan, a snega ima do pet centimetara, saopštilo je jutros JP „Putevi Srbije“.

Na ostalim putnim pravcima i prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Požege, Valjeva. Preporučuje se oprezna vožnja!

Na državnim putevima II prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Kolubare, Mačve, Požege, Zaječara i preporučuje se oprezna vožnja!

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Kolubare, Požege.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na auto-putu E-75, zbog radova na rehabilitaciji nadvožnjaka na petlji Vrčin, izmenjen režima saobraćaja na putu, do 30. decembra do 17 časova, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.

Saobraćaj u smeru prema Nišu se odvija preticajnim saobraćajnim trakama, a u smeru prema Beogradu voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Ruma – Šabac, na izlasku iz Hrtkovaca prema Šapcu, izmena režima saobraćaja u zoni buduće petlje Hrtkovci, zbog obezbeđivanja pristupa gradilištu auto-puta Ruma – Šabac do 1. septembra 2023. godine.

Saobraćaj se odvija neometano shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Kuzmin – Sremska Rača, kod graničnog prelaza Sremska Rača, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na izgradnji prilazne konstrukcije mosta preko reke Save na budućem auto-putu Kuzmin – Sremska Rača.

U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno privremenom devijacijom.

Brodarevo – Žuti Kuk, sanacija odrona-nestabilne kosine, do 14. decembra obustava saobraćaja od 10-12 i od 14-16 časova zbog radova na izgradnji galerije 1.

Alternativni putni pravac: Kolovrat – Jabuka.

Kostojevići – Varda, radovi na rekonstrukciji do 15. decembra u toku svetlog dela dana, uz povremeno odvijanje naizmeničnim propuštanjem vozila.

TopPres/ Izvor: Tanjug

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!