ВестиИнформацијеРегионХроника

TEŠKA NESREĆA NA PUTU MIONICA-DIVČIBARE Pijan ubio sebe i drugog vozača!

Do nesreće je došlo na oko 200 metara od restorana „Kostić“ u Toliću, na regionalnom putu Mionica-Divčibare, kada je Milovanović, vraćajući se sa proslave punoletstva svoje sestričine u tom restoranu, svojim „mercedesom 190“ prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa „grande puntom“ kojim je upravljao Đurić.

Sudar je bio tako silan da je Đurićev automobil završio u kanalu pored puta, dok je Milovanovićev „mercedes“ potpuno smrskan. Oba vozača su poginula na licu mesta, dok je Đurićev saputnik Ilija Vukobratović prošao sa kontuzijom grudnog koša i nije u životnoj opasnosti, a nalazi se na lečenju u bolnici u Valjevu.

Tragediju su prvo videli Mihailov mlađi sin, koji se sa rođakom nalazio u automobilu ispred.

– Cela porodica je bila na proslavi punoletstva Tijane, ćerke Mihailove sestre Mile. Mihailo se veselio, mnogi su videli da je pio, a u jednom trenutku je prišao muzici želeći da naruči pesme. Orkestar je, međutim, već svirao za druge goste, pa je on besan razbio jednu flašu.

Došlo je do svađe sa svekrvom njegove sestre, posle toga je vidno iznerviran izašao napolje kako bi automobilom krenuo kući. Mlađi sin, koji je osnovac, želeo je da ide s njim, ali ga je uzeo Mihailov rođak i krenuo je ranije svojim automobilom. Prešli su nešto više od 200 metara od restorana, čuli su strahovit tresak, zaustavili se i videli šta se dogodilo – priča jedan od komšija Milovanovića koji je bio prisutan na slavlju.

Poginuo pred očima sina: Mihailo Milovanović, Foto: facebook
Poginuo pred očima sina: Mihailo Milovanović, Foto: facebook

Ubrzo su i svi gosti u restoranu čuli šta se dogodilo, a na lice mesta su dotrčali Mihailova supruga Slađana, stariji sin srednjoškolac i roditelji Miroslav i Ljiljana. Nju su polivali vodom i pridržavali je da ne padne jer je jaukala kada je videla Mihailovo telo obliveno krvlju u „mercedesu“ čiji je prednji deo bio prosto zgužvan, dok su njegovi sinovi, u šoku, briznuli u plač.

– Bar je sreća da tako besan, a i pod uticajem alkohola, nije rekao da ostali članovi porodice sednu u auto da se zajedno vrate kući u Brežđe – kažu očevici.

Svi Milovanovići žive u zajedničkom domaćinstvu i osim poljoprivredom, bave se vađenjem i prodajom struganičkog kamena, a supruga poginulog radi u seoskoj prodavnici.

preiuzeto :alo.rs

Uspon
Back to top button