Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiHronika

Toalet konačno dostojan ljudi

Toalet u laboratoriji Doma zdravlja dugo je ličio na pakao. Česme razvaljene, sapuna nije bilo, po podu je svašta plivalo, niste imali gde nogom da stanete, smrad nepodnošljiv.

Pacijenti su se naravno žalili, ali se odgovaralo da je to nadležnost Zdravstvenog centra i da uprava Doma zdravlja tu ništa ne može.

Potpisnik ovog teksta jutros je bio u Domu zdravlja, i pošto treba da ima posla u laboratoriji, svratio je da vidi u kakvom je stanju toalet. I bio je prijatno iznenađen: nove česme, tečni sapun, ogledala, sve suvo, čisto, pristojno. Taj je toalet, konačno postao dostojan ljudi. I to je, rekli su mi, urađeno još pre dva meseca, ipak, sredstvima Doma zdravlja. Još se popravljaju toaleti na školskom i dečjem odeljenju, a Vlada Srbije finansira renoviranje toaleta u zgradi Stomatološke ambulante.

A bili smo u uverenju da će se u ovoj zemlji i u ovom gradu mnogo toga dovesti u red, ali toaleti neće. Šta mogu nezadovoljni pacijenti, koga će zabrinuti njihova ljutnja, kakvom snagom oni raspolažu? Drago nam je da smo, kad tad, ipak demantovani.

 

 

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!