ВестиХроника

Тоалет коначно достојан људи

Тоалет у лабораторији Дома здравља дуго је личио на пакао. Чесме разваљене, сапуна није било, по поду је свашта пливало, нисте имали где ногом да станете, смрад неподношљив.

Пацијенти су се наравно жалили, али се одговарало да је то надлежност Здравственог центра и да управа Дома здравља ту ништа не може.

Потписник овог текста јутрос је био у Дому здравља, и пошто треба да има посла у лабораторији, свратио је да види у каквом је стању тоалет. И био је пријатно изненађен: нове чесме, течни сапун, огледала, све суво, чисто, пристојно. Тај је тоалет, коначно постао достојан људи. И то је, рекли су ми, урађено још пре два месеца, ипак, средствима Дома здравља. Још се поправљају тоалети на школском и дечјем одељењу, а Влада Србије финансира реновирање тоалета у згради Стоматолошке амбуланте.

А били смо у уверењу да ће се у овој земљи и у овом граду много тога довести у ред, али тоалети неће. Шта могу незадовољни пацијенти, кога ће забринути њихова љутња, каквом снагом они располажу? Драго нам је да смо, кад тад, ипак демантовани.

 

 

Uspon
Back to top button