Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
Vesti

Todorović: Košarkaši najbolji ambasadori našeg grada

Povodom najavljenih radova na rekonstukciji sportske hale KK „Borac“ u Čačku, gradsko rukovodstvo, na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todoroviće,  primilo  je danas predstavnike ovog kluba i izvestilo ih o napredvanju radova na rekonstrukciji hale kraj Morave.

Imali smo čast da danas u Gradskoj upravi ugostimo naše košarkaše, stručni štab i upravu košarkaškog kluba „Borac”, koji će zahvaljujući svom trudu u Novu godinu ući kao šampioni i prvi na tabeli nakon završetka još jedne uspešne polu sezone.

Da su košarkaši najbolji ambasadori našeg grada, dokazali su na brojnim gostovanjima kada su doživeli ovacije u Novom Pazaru, Tuzli, Zlatiboru, Makedoniji.

U narednom periodu imamo želju da stvorimo još bolje uslove i da zajedno sa našim košarkašima nastavimo da pišemo istoriju, i da čačanska košarka, po kojoj smo prepoznatljivi u celoj Evropi, nastavi da sija punim sjajem – kaže Gradonačelnik Čačka.

Nakon punih 50 godina, izvršeno je ozakonjenje same hale. Do sada je urađen potporni zid, čijom izgradnjom su stvoreni uslovi za dobijanje građevinske dozvole za projekat koji je u svojoj završnoj fazi.

Todorović ističe da je projekat  veoma kvalitetan, zbog čega očekujemo da će i odobrenje za izgradnju i rekonstrukciju hale doći u najkraćem roku.

Potrebe za novom i modernom halom su evidentne, zbog čega su Republika Srbija i Grad Čačak spreman da zajedno učestvuju u finansiranju njene rekonstrukcije.
Naš Čačak, kao grad košarke, to i zaslužuje.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

infosvetionik

https://infosvetionik.rs/%d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b-%d0%ba%d0%be%d1%88%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%98%d0%b1%d0%be%d1%99%d0%b8-%d0%b0%d0%bc%d0%b1%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b4/

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this:
Click to listen highlighted text!