Dobrodošli na Va1.info   Click to listen highlighted text! Dobrodošli na Va1.info
VestiInformacijeKultura

Tradicionalno rodjendansko okupljanje na reci Gradac

Ako je ikada postojao dobar razlog da dodjete na pocetak nekog našeg dogadjaja onda je to ovaj. Na samom početku u 13:00h startujemo sa novim ambient projektom SKY SOUL Live. Verujemo da niste čuli ali garantujemo fantastičnu muziku na samom otvaranju dogadjaja. Ulaz ce biti otvoren od 12:30 pa će svako moći da stigne na vreme. Zatim sledi TEBRA Live, jedinstven projekat koji je pobrao mnoge simpatije publike za vrlo kratko vreme. Prepoznatljivi ritmovi , etno motivi i lepi vokali su obeležili prošlogodišnju žurku pored reke. Nakon toga nastupa Srle Digital Nexus, Dj koji je svojim posebnim muzičkim odabirom postavio jedinstven lični pečat našeg dnevnog serijala Daily Trance by the river , koji organizujemo trecu godinu za redom. Posle Dj Srla nastupace Toca svojim Dj setom , u svom retro elementu a za to ne treba previse trošiti reči,.. bar ne starijoj ekipi koja ga pamti kao člana kultnog projekta Alternative Control :)
Zatim sledi njegov noviji projekat MODERN8 Live koji prvi put slusamo u našem kraju. Posle njega nastupa LYKTUM Live koga vrlo dobro poznajemo a zatim i NERTUM Live koji je po nama jedan od najboljih domaćih albuma u 2018 i ako je izašao u decembru. Zatim sledi BPM Live koji ce verujemo novim trakama pomrsiti konce na dancefloor-u a posle njega imaćemo priliku da opet čujemo dobro poznat projekat TROPICAL BLEYAGE Live u lepom prirodnom okruženju na obali Gradca!
I za kraj predstavićemo Live kombinaciju Sashkine električne violine sa Vladinim Dj setom za koju verujemo da će vam se svideti.

Sve u svemu ovo će biti jedan poseban dogadjaj sa mnoštvom brzih i sporih ritmova, sa jedinstvenim, originalnim i karakterističnim
melodijama. U kombinaciji sa prelepom prirodom Gradca ovo ce biti poseban rodjendan koji cemo dugo pamtiti!

Za one koje mrze da čitaju tekst iznad, line up je sledeći :)

** Tropical Bleyage LIVE / Dacru Records

** Lyktum LIVE / Iono-Music

** Nertum LIVE / Sourcecode Transmissions

** Modern8 LIVE + Toca Dj Set / TesseracTstudio

** BPM (Psychedelic Trance Project) LIVE

** Sky Soul LIVE / Iono-Lounge

** Tebra LIVE / Ritual Records

** Vlada & Sashka (Dj Set+LIVE Violin) / Digital Nexus

** Srle / Digital Nexus

Video dron / Srdjan Lesendric

Uspon
Back to top button
Click to listen highlighted text!