ВестиИнформацијеКултура

TRESU SE I NEBO I ZEMLJA: Počela peta sezona Parova, evo ko su učesnici!

Peta sezona rijalitija Parovi počela je sinoc tačno u 21 časova na televiziji Hepi… Oni su usli su u luksuznu vilu…

A naravno tu je nas sugradjanin Zoran (Manijak)

https://www.facebook.com/zoran.manijak/photos?lst=100009062771560%3A1180852654%3A1482747237&source_ref=pb_friends_tl
https://www.facebook.com/zoran.manijak/photos?lst=100009062771560%3A1180852654%3A1482747237&source_ref=pb_friends_tl

Branka Okuka 

– Bivša odbojkašica i model iz Višegrada jedna je od onih koja će biti zadužena za pravljenje spektalka u najintrigantnijem rijalitiju.

Pred sam ulazak u rijalit ona je govorila o svom ljubavnom statusu ali i o tome koga bi volela da vidi u vili.

Vesna Rivas

Nova sezona popularnog rijalitija ne bi bila to što jeste bez bez voditeljke i pevačice Vesne Rivas koja je na Happy televiziji došla sa metlom i plišanim tigrom!

Ona je pričala koga bi volela da vidi u vili, a koga ne.

– U prošloj sezoni srušili smo evropski rekord, drago mi je što sam jedna od četiri učesnika koji su učestvovali u tome. Pošto sam dobila epitet „mama igre“ bilo je logično da se mama pojavi i da vidi šta deca rade. Nisam još videla ko su učesnici, a neke sam srela. Biće promena velikih – rekla je Rivasova.

Bane Čolak

Poznati muzičar takođe će biti jedan od članova poznate vile. Pred sam ulazak on je govorio o taktici koju je spremio, kao i o tome koga podržava.

Dejan Nestorović

Poznati borac za ljudska prava nije propustio priliku da bude jedan od aktera najpoznatijeg rijaliti šou programa.

Uoči ulaska u vilu, poručio je da se oseća kao kod kuće, a na pitanje šta očekuje od pete sezone ,,Parova“, Dejan je odgovorio:

– Nov imidž, i ono što je najbitnije dobra pozitivna energija treba da kruniše ovaj rijaliti. Super je što ovaj rijaliti počinje za Novu godinu, kada vlada lepa praznična atmosfera.

Od ostalih učesnika najviše bi u vili voleo bi da vidi Zoricu i njenu lepšu polovinu, ali i Brendona. Ne bi voleo da vidi one koji su kršili ljudska prava. Dejan je takođe izjavio da nema unapred smišljenu taktiku za svoj boravak.

Nemam taktiku i meni je najlakše da budem ono što jesam a ne ono što drugi očekuju od mene– rekao je Dejan.

Mirjana Praizović 

Učestvovala je u prehodnoj sezoni šou programa ponovo će biti stanar vile, a za happytv.rs najavila je veliku zabavu.

Evo mene i ove sezone. Nemam taktiku, takva sam kakva sam, ništa ne bih menjala. Rođena sam spremna, ovo je moj treći rijaliti. Radiću stvari koje ja mislim da treba da radim, pa ću ja snositi posledice. Nisam fan alkohola, ali bolje ga piti nego ih slušati kako se svađaju dole. Volela bih da vidim u vili Marka Perovića, bračni par Marinković-Dukić, oni su mi ekstra. Ima 10-15 ljudi koje me nerviraju i koje ne bih volela da vidim, ali ne vredi ih spominjati – izjavila je Marina pred sam ulazak u luksuznu vilu ,, Parova“.

Ksenija Kranjec

Zovu je Ružičinom naslednicom, a radi kao menadžer u jednoj diskoteci u Beču. Ova lepotica je bukvalno sve zaludela koji su se nalazili u njenoj blizini čim je ušla na Happytv!

Ksenija nema dečka na oduševljenje svih muškaraca!

Stanislava Staša Vasiljević 

Atraktivna plavuša bila je trener, a sada se bavi modelingom.

– Ulazim u rijaliti radi promocije, nemam taktike, totalno sam prirodna. Nemam nikog posebno koga bih volela da vidim u „Parovima“, ulazim zbog sebe. To je jedan novi izazov, ja sam avanturista. Svi me podržavaju, veruju u mene. Nisam razmišljala o pobedi, šta bude biće – istakla je ona.

Uspon
Back to top button