ВестиИнформацијеПолитика

UBEDLJIVA POBEDA SNS-A NA IZBORIMA U MESNIM ZAJEDNICAMA

Predstavnici GO SNS-a Valjevo, održali su danas konferenciju za novinare, povodom održanih izbora u 13 mesnih zajednica sa seoskog područja na teritoriji grada Valjeva.

U svom obraćanju novinarima,  predsednik GO SNS-a Valjevo, dr Slobodan Gvozdenović, ocenio je da je zabeležen  izvanredan odziv , jer je na glasanje izašlo   41,88%  birača, što je zaista nezabeleženo kada su mesne zajednice u pitanju. U 13 mesnih zajednica, od 135 članova Skupštine mesne zajednice, 126 su kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, istakao je predsednik GO SNS–a , dr Slobodan Gvozdenović.

Dr.Slobodan Gvozdenović,   izrazio je zahvalnost  svima koji su izašli na izbore i rekao da je ovo samo dokaz da narod veruje politici koju vodi premijer  Aleksandar Vučić, kao i  dobrog rada GO SNS-a u Valjevu. ”Ono što je ove izbore obeležilo jeste  korektna atmosfera, bez ikakvih incidenata i primedbi na zapisnik, tako da je naša zahvalnost svim učesnicima izbora, i kandidatima i meštanima  koji su izašli na izbore. Bitno je da ćemo mi odmah obići mesne zajednice,  koje su pokazale veliku ozbiljnost, posebno one u kojima je zabeležena izlaznost od  70%. Želimo da se na licu mesta, upoznamo sa  problemima u cilju  njihovog što efikasnijeg rešavanja , nakon usvajanja gradskog budžeta”,   zaključio je dr Gvozdenović.

konf-1-696x462 konf-2-696x462

Prisutnima se obratio i Milan Gajić, šef izbornog štaba GO SNS-a , naglasivši da su izbori protekli regularno, i da nije bilo primedbi  na zapisnike koji su u zakonskom roku  prosleđeni izbornoj komisiji.Velika izlaznost govori i da su građani bili   zainteresovani  za  promenu dosadašnjih  rukovodstava mesnih  zajednica, jer su masovno  podržali mandate SNS-a, zaključio je Gajić.

Uspon
Back to top button